Kirpputori Aikakone Oy - Radio

Yhteystiedot

Tarjoamme tuotteillesi viihtyisän myyntipaikan viikon jokaisena päivänä. Tervetuloa käymään paikan päällä!

Usein kysyttyä

Olemme keränneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisätietoa palveluistamme ja toiminnastamme.

Myyntipaikan varaus onnistuu perinteisesti joko soittamalla, sähköpostitse tai paikan päällä käymällä. Helpoimmin varaat kuitenkin paikkasi rekisteröitymällä suoraan Kirppari-Kalle järjestelmän kautta. Saat henkilökohtaiset tunnukset sähköpostiisi joilla pääset hallitsemaan omaa myyntitiliäsi ja hinnoittelemaan myyntiin tulevia tuotteita.

Kun olet tehnyt pöytävarauksen, voit aloittaa tuotteiden hinnoittelun. Hintalaput voi hinnoitella kirjautumalla Kirppari-Kalleen jossa pääset Tuotteiden hinnoittelu -välilehdeltä hinoittelemaan kaikki tuotteesi. Kun arkki (30 hintalappua) on valmis, tallenna se ja merkitse valmiiksi. Täytä tarvitsemasi määrä arkkeja. Tämän jälkeen voit tulla hakemaan valmiit hintalaput kirppikseltä jossa ne tulostetaan sinulle.

Voit myös täyttää hintalapputarrat käsin. Tällöin niihin tulostuu valmiiksi vain pöytänumerosi, ja voit itse kirjoittaa lappuun tuotekuvauksen ja hinnan. Suosittelemme kuitenkin tietokoneella valmiiksi tehtyjä hintalappuja, sillä se antaa sinulle paremman mahdollisuuden seurata myyntiäsi netin kautta. Ainoastaan netissä tehtyjen hintalappujen tuotekuvaukset kirjautuvat myyntisaldoon ja pysyt perillä mitä tuotteita on myyty. Käsin tehdyissä hintalapuissa myyntisaldoon kirjautuu tuotteen summa ja kpl-määrä yhteensä.

Yksittäisen tuotteen hintamuutoksessa selkeintä on koko hintalappu vaihtaa uuteen, emme hyväksy sutattuja hintalappuja. Ilmoita kassalle jos haluat laittaa pöytään alennus%, merkitsemme sen suoraan järjestelmään ja alennus vähennetään tuotteistasi silloin automaattisesti. Saat myös alennuskyltin kassalta jonka voit laittaa pöytään.

Tällä hetkellä emme valitettavasti voi ottaa lahjoituksia vastaan tilanpuutteen vuoksi.

Meillä on jatkuva keräys eläinhoitola Kotipesän hyväksi, voit tuoda lahjoituksia keräyspisteeseen (ruokaa, peittoja, tarvikkeita) josta ne säännöllisesti toimitamme Kotipesään.

Lisäksi pöytä nro.1 toimii vaihtuvien hyväntekeväisyyskohteiden hyväksi. Lahjoitamme tuoton lyhentämättömänä kulloinkin kerättävälle kohteelle.

Emme ota vuokraa niistä päivistä kun olemme kiinni, myyntipäivä hyppää silloin kyseisen päivän yli.

Kyllä voi, ilmoita siitä mielellään jo 2vrk. ennen myyntijaksosi loppumista. Lisäpäivän hinta on 4€.

Kirppari-Kalle

Käytössämme on nykyaikainen varaus- ja myyntijärjestelmä Kirppari-Kalle, jonka kautta voit helposti varata oman myyntipöytäsi sekä tarkkailla myyntijaksosi edistymistä!

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisätietoa palveluistamme sekä toiminnastamme! Ota rohkeasti yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Olet myös lämpimästi tervetullut käymään paikan päällä!