Kirpputori Aikakone Oy - Radio

Palvelut ja hinnat

Voit hoitaa tuotteiden hinnoittelun ja myynnin itse tai voit jättää koko järjestelyn meidän huoleksemme.

Kirpputori Aikakone Oy - Itsepalvelu

Itsepalvelu

Itsepalvelumallissa asiakas huolehtii itse tuotteiden hinnoittelun, myytävien tuotteiden esillepanon myyntijakson aikana sekä pöytäpaikan tyhjennyksen. Asiakkaan ei tarvitse kuitenkaan toimia itse pöytäpaikan ylläpitäjänä, vaan Aikakoneen henkilökunta voi huolehtia pöydän siistimisestä ja ylläpidosta asiakkaan puolesta. Tilitys voidaan suorittaa halutessasi joko käteisellä tai suoraan pankkitilille.

Kirpputori Aikakone Oy - 50/50-palvelu

50/50 -palvelu

HUOM! 50/50-palvelu tauolla toistaiseksi

50/50- palvelussa asiakas tuo meille vähintään neljä Ikea-kassillista siistiä ja puhdasta vaatetta ja tavaraa myyntiin. Merkitse huolellisesti kasseihin yhteystietosi ja tuo ne meille sovittuna päivänä, n. viikko ennen myynnin aloitusta. Hinnoittelemme tuotteet puolestasi, laitamme ne esille, siivoamme pöydän päivittäin sekä täydennämme sitä säännöllisesti.

Kun myyntiaika on ohi (21-28 pv.) tyhjennämme pöydän ja pakkaamme tavarasi, sinä saat tilityksen joko suoraan tilillesi tai käteisenä kassalta. Voit halutessasi myös jättää myymättä jääneet tuotteet meille, huolehdimme niiden kierrätyksestä hyväntekeväisyyden kautta. Varaa tämä palvelu joko puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä kirpputorilla, saat samalla lisäohjeita.

Kirpputori Aikakone Oy - Täyden palvelun paketti

Täyden palvelun paketti

HUOM! Täyden palvelun paketti tauolla toistaiseksi.

Täyden palvelun paketti sisältää myyntitavaroiden haun asiakkaan kotoa max.20km kirpputorilta (tai kysy ohjeita jos asut kauempana), hinnoittelun sekä esille laiton, säännöllisen myyntipöydän järjestelyn sekä täydentämisen. Myyntiajan päätyttyä (21-28pv.) tyhjennämme pöydän ja pakkaamme myymättä jääneet tavarat. Saat tilityksen joko suoraan tilillesi tai käteisellä noutaessasi loppuja tavaroita.

Halutessasi voit myös jättää myymättä jääneet tuotteet meille, huolehdimme niiden kierrätyksestä hyväntekeväisyyden kautta. Palvelu varataan joko puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä kirpputorilla, saat samalla tarkemmat ohjeet.

Pöytävaraus

 • - 1 viikko / 7 päivää 28€.
  (Jos vuokraat kerralla vähintään kaksi viikkoa tai enemmän, niin vuokra on silloin 26€ / viikko.)
 • - Kuukausi / 28 päivää 90€.
 • - Yksittäinen lisäpäivä 4€ (ilmoita väh. 2 päivää ennen myyntijakson päättymistä).

Lisäpalvelut

 • - Hälyttimen vuokraus kassalta ilmaiseksi.
 • - Ekstra hintalaput 0,50€/ arkki (30kpl).
 • - Provisiomyynti vitriinistä, 20% tuotteen hinnasta (huonekaluista 30%). Myyntiaika 28pv / 1kk.
 • - Pöydän järjestely puolestasi päivittäin 5€/ viikko tai yksittäiset päivät 1€/ pv.
 • - 50/50- palvelussa 15€+50% provisio koko myynnistä. Myyntiaika 21-28pv.
 • - Täyden palvelun paketti 30€+50% provisio myynnistä, sis. hakupalvelu (max. 20km kirpputorilta). Myyntiaika 21-28pv.
 • - Myyntipaikan tyhjentäminen ja tavaroiden pakkaaminen puolestasi 10€.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisätietoa palveluistamme sekä toiminnastamme! Ota rohkeasti yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Olet myös lämpimästi tervetullut käymään paikan päällä!