Kirpputori Aikakone Oy - Radio

Ohjeita myyjille

Aikakone on itsepalvelukirpputori, joka on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myyntipaikaksi.

Myyntipaikka

Myyntipaikka sisältää myyntipöydän, henkarit sekä vaaterekin. Kysy erikseen huonekalualueen tilannetta, alue on rajallinen. Provisio on 30%, pöydän vuokranneille 20%.

 Jos haluat myydä yksittäisiä arvokkaampia tuotteita, ne voidaan myydä vitriinistä 20% provisiota vastaan.

Myytävien tuotteiden tulee olla puhtaita, ehjiä ja hyväkuntoisia. Tuo myyntiin sellaista tavaraa mikä sinulle itsellesikin kelpaisi vielä käyttöön. Pidä myyntipaikkasi siistinä, sekin vaikuttaa oleellisesti myyntiin. Jos et itse kerkeä järjestämään pöytää niin voimme tehdä sen puolestasi päivittäin hintaan 5€/vko.

Piraattituotteiden, aikuisviihteen, päihteiden, lääkkeiden, vaarallisten aineiden ja esineiden, huonekasvien, sekä elintarvikkeiden myynti on kielletty. Pidätämme oikeuden poistaa kielletyt tai epäasialliset tuotteet myynnistä.

 

Myynti ja tilitys

Myyntijakso on 7 päivää. Myyjä voi tuoda tuotteet joko aloituspäivänä liikkeen auettua tai varausta edeltävänä päivänä, arkisin klo 17.00-18.00 välisenä aikana, ja viikonloppuisin klo 14.00-15.00.

Myyjä pääsee näkemään reaaliaikaisen myyntisaldonsa netistä Kirppari-Kallen kautta. Henkilökohtaisen asiakasnumerosi ansiosta myydyt tuotteet kirjautuvat edelleen tilillesi, vaikka myyntijaksosi olisikin jo ehtinyt päättyä (esim. väärään pöytään jääneet tuotteet). Tuotteet, jotka löytyvät ilman hintalappua säilyvät meillä 2 viikkoa, jonka jälkeen lahjoitamme ne hyväntekeväisyyteen.

Tarkista myyntijakson aikana/ loputtua onko palautuspisteessä omia tuotteitasi. Myyntipaikka tulee tyhjentää myyntiajan päätyttyä viimeistään tunti ennen liikkeen sulkeutumista seuraavaa asiakasta ajatellen. Tyhjentämättä jääneestä pöydästä perimme 10€ tyhjentämismaksun. Noutamatta jätetyt tuotteet lahjoitamme hyväntekeväisyyteen 7vrk. jälkeen. Ilmoita siis etukäteen esteistä ym. niin sovitaan miten toimitaan!

Tilitys tehdään kassalla pöydän tyhjennyksen jälkeen. Rahat saat toiveesi mukaan joko käteisellä tai suoraan pankkitilille. Jälkitilitysjakson pituus on kaksi viikkoa myyntijakson päättymisen jälkeen. Yli 200 € tilitykset maksetaan asiakkaan pankkitilille johon rahat saapuvat n.1-5 arkipäivän kuluessa. Tilinumeron voit lisätä rekisteröitymisen yhteydessä Kirppari-Kalle palveluun omiin tietoihisi. Jos taas haluat isomman tilityksen käteisellä, ilmoita siitä meille mielellään jo edellisenä päivänä. Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Varausehdot

Vähintään ensimmäinen viikko maksetaan aina etukäteen, ja seuraavat viikot joko kuluvan myyntijakson aikana tai ne voidaan vähentää myyntijakson myynneistä vuokrauksen päättyessä.

Maksun jälkeen varaus on sitova, emmekä ota myyntipaikoista peruutuksia vastaan. Vuokrasummaa ei myöskään palauteta, jolloin käyttämättä jääneen myyntipaikan vuokrasumma jää asiakkaan vastuulle.

Hintalaput

Koska kassajärjestelmämme lukee vain viivakoodilliset tuotteet, niin kaikissa myytävissä tuotteissa tulee olla viivakoodi, omia hintalappuja ei siis voi käyttää. Hintalaput tulostetaan tarra-arkkeina kirpputorilla niiden toimivuuden varmistamiseksi. Myyntipaikkaan kuuluu 2 tarra-arkkia (yhteensä 60 hintalappua). Ekstra-arkit maksavat 0,50€ / kpl.

Voit varmistaa hintalappujen pysyvyyden esimerkiksi ulkovaatteissa maalarinteipin avulla. Ethän hinnoittele henkareihin!

Kirjoita aina hintalappuun mahdolliset puutteet tai tieto laitteen toimivuudesta. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Voit hinnoitella ja nimetä tuotteet tarralappuihin joko perinteisesti kynällä, tai netissä oman myyntitilin kautta. Voit noutaa hintalappusi kassalta (katso lisäksi UKK).

Valvonta ja vastuuvapaus

Liiketiloissamme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmät. Voit vuokrata meiltä lisäksi hälyttimiä arvokkaammille tuotteille pientä korvausta vastaan, Aikakone ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Henkilökuntamme tekee parhaansa estääkseen varkaustapaukset ja kaikki varkaudet ilmoitetaan poliisille.

Yritys ei vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, ilkivallan, murron tai muun meistä riippumattoman syyn sattuessa. Paloturvallisuussyistä tuotteita ei saa jättää myyntiin lattioille, kulkuväylille, eikä poistumisteiden eteen. Kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty.

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisätietoa palveluistamme sekä toiminnastamme! Ota rohkeasti yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Olet myös lämpimästi tervetullut käymään paikan päällä!